Susret s predstavnicima Asocijacije studenata Građevinskog fakulteta u Sarajevu - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

Susret s predstavnicima Asocijacije studenata Građevinskog fakulteta u Sarajevu

22.09.2014 13:39

Direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove g. Željko Obradović je 22. 9. 2014. godine u posjetu primio predstavnike Asocijacije studenata Građevinskog fakulteta u Sarajevu.
Na sastanku se razgovaralo o programu petog Regionalnog susreta studenata geodezije, koji se ove godine održava u organizaciji Asocijacije studenata Građevinskog fakulteta u Sarajevu, te o mogućoj podršci Uprave ovom događaju. Direktor Uprave je predstavnike Asocijacije upoznao s radom Uprave i projektima koje realizira i koje planira realizirati u narednom periodu. Tokom razgovora izražena je obostrana želja da se u sklopu ovih regionalnih susreta posjeti i Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove te da se studentima prezentira njen rad, a obećano je i da će Uprava, s obzirom na svoje mogućnosti, nastojati finansijski pomoći organiziranje ove manifestacije budući da studenti nisu sami u mogućnosti pokriti troškove ove važne manifestacije stručnog karaktera.
Regionalni susret studenata geodezije planira se održati u periodu od 11. do 14. 11. 2014. godine, a ugostit će oko 50 učesnika iz Hrvatske , Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije.

Natrag