Rezultati testiranja kandidata za privremene asistente - Općinski sudovi u Kalesiji i Travniku - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

Rezultati testiranja kandidata za privremene asistente - Općinski sudovi u Kalesiji i Travniku

10.05.2016 20:13

U Općinskom sudu u Kalesiji, dana 8. i 18.3.2016. godine, izvršeno je testiranje kandidata za privremene asistente na poslovima ažuriranja, zamjene i uspostave zemljišne knjige, koji će raditi na aktivnostima Projekta registracije nekretnina u Općinskom sudu u Kalesiji.

Na temelju izvršenog testiranja kandidata, te od strane suda dostavljenih izvješće o ocjeni kandidata i rang-listi, kandidati za privremene asistente na poslovima ažuriranja, zamjene i uspostave zemljišne knjige su:

1)     Mersiha Huremović,

2)     Merima Hasanović,

3)     Alma Selimović,

4)     Asmira Redžić,

5)     Risto Vuković.

Rezervni kandidati za privremene asistente na poslovima ažuriranja, zamjene i uspostave zemljišne knjige su:

1)     Aldin Krajnović,

2)     Sanela Galešić.

U Općinskom sudu u Travniku, dana 30. i 31. 03.2016. godine, izvršeno je testiranje kandidata za privremene asistente na poslovima ažuriranja, zamjene i uspostave zemljišne knjige, koji će raditi na aktivnostima Projekta registracije nekretnina u Općinskom sudu u Travniku.

Na temelju izvršenog testiranja kandidata, te od strane suda dostavljenih izvješća o ocjeni kandidata i rang-listi, kandidati za privremene asistente na poslovima ažuriranja, zamjene i uspostave zemljišne knjige su:

1)     Lucijano Jurišić,

2)     Jasmina Hrustanović,

3)     Darko Basić.

Rezervni kandidati za privremenog asistenta na poslovima ažuriranja, zamjene i uspostave zemljišne knjige su:

1)     Alija Bazdulj,

2)     Maida Riđić.

Natrag