POSJETA OPĆINSKOM SUDU U ŠIROKOM BRIJEGU I OPĆINI LJUBUŠKI - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

POSJETA OPĆINSKOM SUDU U ŠIROKOM BRIJEGU I OPĆINI LJUBUŠKI

22.06.2018 16:26

Predstavnici Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove posjetili su Općinski sud u Širokom Brijegu i Općinu Ljubuški 21. juna 2018. godine.

Na sastanku u Općinskom sudu u Širokom Brijegu su ispred Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove sudjelovali gospodin Nedžad Pašalić rukovodioc Jedinice za implementaciju Projekta registracije nekretnina, gospodin Muris Ajanović konsultant za katastar i gospođa Slađana Lozančić konsultant za zemljišnoknjižnu administraciju, zatim sutkinja Općinskog suda gospođa Marija Skoko, predstavnica Općine Posušje gospođa Dijana Jurišić te predstavnik Grada Širokog Brijega gospodin Vjekoslav Draškić.

Na sastanku u Općini Ljubuški su sudjelovali direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove gospodin Željko Obradović, gospodin Nedžad Pašalić rukovodioc Jedinice za implementaciju Projekta registracije nekretnina, gospodin Muris Ajanović konsultant za katastar i gospođa Slađana Lozančić konsultant za zemljišnoknjižnu administraciju, zatim predstavnici Općine Ljubuški, općinski načelnik gospodin Nevenko Barbarić, te djelatnici službe za katastar i predstavnici Općinskog suda u Ljubuškom, gospođa Ankica Čuljak predsjednica suda i gospođa Ivana Bajto rukovoditelj Zemljišnoknjižnog ureda.

Tokom sastanaka se razgovaralo o dosadašnjoj realizaciji, zatim mogućnostima povećanja dinamike realizacije te drugim planiranim aktivnostima vezanim uz realizaciju Projekta registracije nekretnina za katastarske općine s područja Općina Posušje i Ljubuški, te Grada Širokog Brijega.

Natrag