Održana radionica Upravljanje ljudskim resursima - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

Održana radionica Upravljanje ljudskim resursima

27.04.2016 12:35

U skladu s planiranim aktivnostima CILAP projekta u Neumu je 26. i 27. 4. 2016. godine održana radionica Upravljanje ljudskim resursima, kojoj su prisustvovali predstavnici Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske.

Tokom radionice učesnici su razgovarali o usvajanju i implementaciji strategija ljudskih resursa. Postići visok stepen učinkovitosti i odgovornosti, kroz stručan, motiviran i predan kadar, pojedinačnim i zajedničkim doprinosima u ispunjavanju zadanih strateških ciljeva je vizija Federalne uprave za geodetske imovinsko-pravne poslove, a koja je razrađena u samom dokumentu. Značajan dio radionice je bio posvećen stvaranju okvira za izradu politika za rukovoditelje i zaposlene, s akcentom na strateške ciljeve, osnovne vrijednosti i strategije ljudskih resursa.

Radionicu je vodila stručnjakinja iz Lantmäterieta Anna Hedlund Björk, a dogovorena je i izrada prvog nacrta politika za zaposlene i rukovoditelje entitetskih uprava za geodetske i imovinskopravne poslove.

Natrag