ODRŽAN ZAVRŠNI SASTANAK SA ČLANOVIMA MISIJE SVJETSKE BANKE I DONATORSKI SASTANAK - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

ODRŽAN ZAVRŠNI SASTANAK SA ČLANOVIMA MISIJE SVJETSKE BANKE I DONATORSKI SASTANAK

29.10.2019 09:26

Završni sastanak sa članovima misije Svjetske Banke je održan 28. oktobra 2019. godine u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove. Učestvovali su članovi misije na čelu sa gosp. Camilleom Bourguignonom, članovi Federalne uprave na čelu sa direktorom, gosp. Željkom Obradovićem te članovi Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske.

Na završnom sastanku tekuće misije je konstatovano da je kompletirana dokumentacija za pregovore o dodatnom finansiranju i da je do kraja godine realno očekivati pokretanje pregovora o nastavku projekta. Zaključeno je i da bi nova faza projekta trebala efektivno započeti sredinom naredne godine.

Sa završetkom sastanka je održan i donatorski sastanak na kojem su takođe učestvovali članovi misije Svjetske Banke, članovi entitetskih geodetskih uprava te predstavnici donatorskih projekata; gđa Andja Zimić, ravnateljica CILAP projekta, gosp. Denis Tabučić, koordinator projekta za Federaciju BiH, te predstavnica GIZ-a, gđa Goelema Margreet.

Predstavnici donatorskih projekata su ukratko predstavili aktivnosti projekata te istakli dobru saradnju sa upravama, a naglašen je i značaj nastavka donatorske saradnje.

Natrag