KONFERENCIJA „3. DANI INFRASTRUKTURE PROSTORNIH PODATAKA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE“ - PRVA OBAVIJEST - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

KONFERENCIJA „3. DANI INFRASTRUKTURE PROSTORNIH PODATAKA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE“ - PRVA OBAVIJEST

17.10.2022 18:25

Federalna uprava za geodetske i imovinsko – pravne poslove kao koordinaciono tijelo Infrastrukture prostornih podataka u Federaciji BiH organizuje konferenciju "3. Dani Infrastrukture prostornih podataka Federacije Bosne i Hercegovine " u Neumu, hotel Marea od 17. do 18.11.2022. godine.

Konferencija je prilika za okupljanje svih značajnih učesnika u području infrastrukture prostornih podataka te uporište za razgovor, razmjenu mišljenja i iskustava kao i pregled trenutnog napretka na ovom polju.

Detaljne informacije o konferenciji (Program, pozvana predavanja i predavači) će biti objavljene u drugoj obavijesti sredinom 11. mjeseca 2022. godine, a planirana su predavanja i prezentacije uglednih stručnjaka iz Švedske, Nizozemske, kao i iz regiona i Bosne i Hercegovine.

Učestvovanje na konferenciji se ne naplaćuje (nema kotizacije) a obzirom na ograničen broj mjesta za učestvovanje, mogućnost prijave će biti do popunjenja slobodnih mjesta.

Federalna uprava za geodetske i imovinsko – pravne poslove poziva sve zainteresovane učesnike da svoje prijave na konferenciju izvrše do 09.11.2022. godine putem obrasca za PRIJAVU.

Natrag