Posjeta općini Neum - ФГУ

Новости преглед

Posjeta općini Neum

02.02.2016 13:19

Делегација Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове, директор Жељко Обрадовић, помоћник директора Неџад Пашалић, помоћник директора Горан Бркић, те директор Управе за геодетске и имовинско-правне послове Херцеговачко-неретванског кантона Иван Леско, је 1. фебруара 2016. године посјетила општину Неум те разговарала с начелником општине Живком Матушком, предсједником Општинског вијећа Мирком Павловићем и представницима општинске Службе за геодетске и имовинско-правне послове.

На састанку се разговарало о функционисању општинске Службе за геодетске и имовинско-правне послове, реализацији пројекта усаглашавања катастарских и земљишнокњижних података, адресном регистру те и другим питањима актуелним за функционисање општинске Службе.

Оптштинска Служба за геодетске и имовинско-правне послове је опремљена квалитетном опремом и биће технички и кадровски спремна за реализацију пројекта Регистрација некретнина, који се финансира средствима Свјетске банке.

Настојаће се постићи бољи просторни услови за рад општинске Службе те ће се у том правцу изнаћи најбоље рјешење за смјештај, уз финансијску подршку Свјетске банке.

Пројекат за адресни регистар је урађен и договорена је сарадња у реализацији овога, за општину битног пројекта

Natrag