Održana prezentacija "Projekta registracije nekretnina" - ФГУ

Новости преглед

Održana prezentacija "Projekta registracije nekretnina"

25.06.2016 09:42

У Мостару, у хотелу „Еро“, је 23. 6. 2016. године одржана презентација „Пројекта регистрације некретнина“. Презентацији су присуствовали јавни правобраниоци, службеници из општинских служби за геодетске послове, имовинскоправне послове, просторно уређење и грађење, те службеници из земљишнокњижних канцеларија с подручја Херцеговачко-неретванског, Западнохерцеговачког и Херцегбосанског кантона.

Презентацију је отворио г. Жељко Обрадовић, директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове, који је присутнима представио циљ и активности Пројекта. Присутнима су се такође обратили г. Иван Леско, консултант за катастар, гђица Слађана Катић, консултантица за земљишну администрацију, те гђа Дијана Бркић, руководитељица Земљишнокњижне канцеларије Општинског суда у Тешњу, сватко са аспекта свог подручја активности у Пројекту.

Циљ презентације је био да се широј групи учесника представе активности Пројекта, као и кључна питања која се односе на њихово подручје дјеловања, а у сврху активног учешћа у имплементацији Пројекта регистрације некретнина.

Natrag