НАДЗОРНА МИСИЈА СВЈЕТСКЕ БАНКЕ У ПОСЈЕТИ ФЕДЕРАЛНОЈ УПРАВИ ЗА ГЕОДЕТСКЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ - ФГУ

Новости преглед

НАДЗОРНА МИСИЈА СВЈЕТСКЕ БАНКЕ У ПОСЈЕТИ ФЕДЕРАЛНОЈ УПРАВИ ЗА ГЕОДЕТСКЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ

04.05.2017 13:49

Надзорна мисија Свјетске банке је у посјети Босни и Херцеговини, у оквиру које у Федерацији Босне и Херцеговине борави у периоду од 3. до 5. маја 2017. године. Сврха посјете је преглед имплементације Пројекта регистрације некретнина, односно праћење напретка реализације и разматрање надолазећих активности у наставку успјешне имплементације Пројекта.

Надзорну мисију Свјетске банке, на челу с г. Камилом Буржињоном, у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове су дочекали директор Управе г. Жељко Обрадовић и руководилац Јединице за имплементацију Пројекта регистрације некретнина у ФБиХ г. Неџад Пашалић.

Делегација ће у наредном периоду посјетити Општински суд у Високом, Земљишнокњижну канцеларију, у циљу увида у активности на терену на усаглашавању података о некретнинама између катастра и земљишне књиге.

Чланови Надзорне мисије Свјетске банке ће до краја посјете одржати више тематских састанака са представницима институција Федерације БиХ и Јединице за имплементацију Пројекта регистрације некретнина у ФБиХ.

Natrag