Poziv za izražavanje interesa - Privremeni asistenti na poslovima ažuriranja i zamjene/uspostave zemljišnih knjiga - Općinski sudovi u Sarajevu, Gradačcu i Kalesiji - ФГУ

Новости преглед

Poziv za izražavanje interesa - Privremeni asistenti na poslovima ažuriranja i zamjene/uspostave zemljišnih knjiga - Općinski sudovi u Sarajevu, Gradačcu i Kalesiji

02.09.2020 20:22

 

Broj:07-49-285/20

Datum: 01.09.2020. godine

 

POZIV ZA IZRAŽAVANJE INTERESA

Кредит бр. ИДА 5188-БА

Пројект ИД# П128950

Тендер бр. БА-РЕРП-5188БА-ФБиХ-ЦС-ИЦ-17-А.2.2.1.3.

Босна и Херцеговина/Федерација Босна и Херцеговина је добила кредит од Међународне асоцијације за развој (Интернатионал Девелопмент Ассоциатион - ИДА) за Пројект регистрације некретнина и намјерава да искористи дио овог кредита за плаћања по уговору за обављање послова на Пројекту регистрације некретнина за радно мјесто:

Привремени асистент на пословима ажурирања и замјене/успоставе земљишних књига:

  • У Опћинском суду у Сарајеву – 2 (два) извршиоца,
  • У Опћинском суду у Градачцу – 1 (један) извршиоц,
  • У Опћинском суду у Калесији- 3 (три) извршиоца.

Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове и Јединица за имплементацију Пројекта регистрације некретнина овим путем позивају кандидате да изразе свој интерес за пружање услуга за горе наведено радно мјесто.

Опис радног задатка:

Рад на пословима ажурирања односно замјене/успоставе земљишне књиге по подацима новог премјера у земљишнокњижним уредима наведених Опћинских судова.

Потребне квалификације:

•Правни факултет ВСС - VII ступањ или високо образовање првог, другог или трећег циклуса по Болоњском суставу школовања са најмање 180 ЕЦТС бодова,

•Познавање рада са МС Оффице програмима,

•Најмање 1 (једна) година радног искуства на пословима са високом стручном спремом.

Пожељно је да кандидат у вријеме пријављивања на оглас, посједује увјерење о положеном испиту опћег знања, стручном или правосудном испиту издато од надлежне институције у Федерацији БиХ.

Одабир кандидата ће се извршити путем писменог и усменог дијела тестирања, а тестирање ће се провести у наведеним Опћинским судовима. Писмени и усмени дио тестирања садржават ће питања из области Закона о земљишним књига („Службене новине Федерације БиХ“, број: 19/03, 54/04), Закона о стварним правима („Службене новине Федерације БиХ“, број: 66/13, 100/13) и Правилника о поступању у земљишнокњижним стварима („Службене новине Федерације БиХ“, број: 5/03, 10/07).

Очекивани почетак рада у Опћинским судовима је октобар 2020.године. Рок завршетка посла зависи од броја запримљених пријавних листова у опћинском суду. Рад ће се одвијати у просторијама земљишнокњижног уреда, а у складу са стандардним радним временом опћинског суда. Радно вријеме ће бити одобрено и договорено са предсједником суда и руководиоцем земљишнокњижног уреда. Привремени асистенти ће бити одабрани у складу са процедурама Свјетске банке, објављеним у приручнику “Селекција и запошљавање консултаната од стране зајмопримца Свјетске банке”, јануар 2011.г.

Заинтересовани кандидати су дужни доставити документацију (оригинале или овјерене копије) којом потврђују да испуњавају потребне квалификације наведене у овом Позиву за изражавање интереса.

Изрази интересовања (пријава на конкурс), биографија, као и потребна документација (документација којом се доказује испуњавање услова из конкурса, наведених у дијелу: Потребне квалификације) морају бити достављени најкасније 15 дана од дана објаве овог огласа у дневним новинама (Вечерњи лист), на сљедеће адресе:

•За Опћински суд у Сарајеву, пријаве на адресу: ОПЋИНСКИ СУД У САРАЈЕВУ, УЛ ШЕНОИНА БР.1, САРАЈЕВО 71 000;

•За Опћински суд у Градачцу, пријаве на адресу: ОПЋИНСКИ СУД У ГРАДАЧЦУ, УЛ ТИТОВА ББ, ГРАДАЧАЦ 76 250;

•За Опћински суд у Калесији, пријаве на адресу: ОПЋИНСКИ СУД У КАЛЕСИЈИ, Жртава геноцида у Сребреници 12, КАЛЕСИЈА 75 260;

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

За све додатне информације можете се обратити и на сљедећу адресу: Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове, Јединица за имплементацију Пројекта регистрације некретнина, Хамдије Крешевљаковића 96, 71000 Сарајево, Босна и Херцеговина, Тел: + 387 33 586-063 и 586-064, Фаџ: +387 33 586-067, Е-маил: рерп_фбих@фгу.цом.ба

 

Natrag