Najava nadzorne misije Svjetske Banke - FGU

Novosti pregled

Najava nadzorne misije Svjetske Banke

07.10.2020 13:07

Projektni tim Svjetske Banke će u okviru redovite nadzorne misije održati sastanke sa predstavnicima institucija zemljišne administracije Bosne i Hercegovine u periodu od 6.-15. 10.2020. godine a sve u svrhu procjene napretka realizacije Projekta registracije nekretnina. Uslijed pandemije Covid-19 oboljenja i stalnih ograničenja putovanja i kontinuiranih mjera socijalnog udaljavanja sastanci će biti održani putem online platformi za komunikaciju.

Predstavnici Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske će predstaviti dosadašnje aktivnosti implementirane u okviru tekućeg projekta a razgovarati će se i o utjecaju pandemije Covid-19 na provedbu projektnih aktivnosti.

Tijekom nadzorne misije će biti predstavljene aktivnosti i opseg zadataka u sklopu novog projektnog perioda za koje je osigurano dodatno financiranje, a za koji se očekuje efektivnost i početak implementacije nakon provođenja domaćih procedura odobravanja od strane nadležnih institucija.

Natrag