Nacrt zakona o građevnom zemljištu u Federaciji BiH, Poziv na sudjelovanje u javnoj raspravi - FGU

Novosti pregled

Nacrt zakona o građevnom zemljištu u Federaciji BiH, Poziv na sudjelovanje u javnoj raspravi

09.10.2020 13:17

Savez općina i gradova Federacije BiH organizira više sesija na kojima će se raspravljati o Nacrtu zakona o građevnom zemljištu u Federaciji BiH, što ova Uprava kao obrađivač izravno podupire i smatra vrlo važnim doprinosom široj javnoj raspravi kao sastavnom dijelu u procesu pripreme prijedloga toga Zakona.

Treća sesija održat će se u Bihaću, dana 14.10.2020. godine (srijeda) sa početkom u 12,00 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Bihaća, ul.Bosanska br.4., svakako uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Sudionici rasprave biti će predstavnici općina i gradova sa prostora dvije županije, članovi Saveza općina i gradova Federacije BiH, ali kao obrađivač zakonskog Nacrta, imajući u vidu predmet regulacije i nadležnosti županija u oblasti prostornog uređenja i gradnje, cijenimo da bi predstavnici nadležnih županijskih organa raspravu umnogome obogatili, s čime se Savez općina i gradova Federacije BiH u cijelosti složio.

Stoga Vas pozivamo da na sesiju koja će se u navedenom terminu održati u Bihaću pošaljete do tri predstavnika vaše županije, koji imaju kompetencije u oblasti nekretnina općenito, a posebno u području građevnog zemljišta i prostornog uređenja.

Napominjemo da tekst Nacrta zakona o građevnom zemljištu u Federaciji BiH sa objavom o javnoj raspravi možete pronaći na web-stranici naše Uprave, www.fgu.com.ba

Unaprijed zahvaljujemo na vašem odzivu i aktivnom sudjelovanju u javnoj raspravi.  

Natrag