Redovni godišnji sastanak rukovodstva CILAP projekta i vođa komponenti - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

Redovni godišnji sastanak rukovodstva CILAP projekta i vođa komponenti

10.11.2016 10:23

U Tesliću je 9. i 10. 11. 2016. godine održan redovni godišnji sastanak rukovodstva CILAP projekta i vođa komponenti – Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS-a.

U uvodnom obraćanju direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove g. Željko Obradović je pozdravio prisutne i istakao važnost CILAP projekta. Koordinator projekta g. Denis Tabučić se također obratio prisutnima te izrazio zadovoljstvo dosad urađenim i ostvarenim rezultatima.

Sastanak je vodila gđa Anđa Zimić, direktorica CILAP projekta. Prvi dan su predstavljeni dosadašnji rezultati i indikatori za 2016. godinu, te je svaki vođa komponente prezentirao dobivene rezultate, uz dodatna obrazloženja. Na kraju predstavljanja rezultata svih komponenti ostavljeno je dodatno vrijeme za konsultacije i dogovore vođa komponenti te za usaglašavanje budućih planova.

Drugi dan je predstavljena većina planova i indikatora planiranih za 2017. godinu, također po komponentama.

Na kraju je predstavljena i aplikacija za registar cijena, koju su zajedno prezentirali gđa Jelena Zelić u ime Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i g. Spomenko Mitrović u ime Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS-a.

Svi učesnici su izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima te, prije svega, zajedničkim radom i očekuju slične i još bolje rezultate u nastavku implementacije navedenog projekta.

Natrag