Posjeta djelatnika Državne geodetske uprave Republike Hrvatske - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

Posjeta djelatnika Državne geodetske uprave Republike Hrvatske

19.07.2019 12:48

Dana 18.07.2019. godine Federalnu upravu za geodetske i imovinsko-pravne poslove su posjetili djelatnici Državne geodetske uprave Republike Hrvatske, u sastavu gosp. Antun Vidaković zamjenik direktora, gđa Diana Dudok načelnica Sektora za pravne poslove i vođenje ljudskih resursa, gđa Maja Pupačić načelnica Sektora za katastarske programe i posebne registre, gosp. Antonio Šustić načelnik Sektora za katastar nekretnina i gosp. Josip Mikšik pročelnik Područnog ureda za katastar u Požegi.

Direktor Federalne geodetske uprave gosp. Željko Obradović je pozdravio sve prisutne i otvorio sastanak, a ispred Uprave su sudjelovali i gosp. Nedžad Pašalić pomoćnik direktora i rukovodilac Jedinice za implementaciju Projekta registracije nekretnina, gđa Slađana Lozančić konsultantica za zemljišnoknjižnu administraciju u Jedinici i gosp. Muris Ajanović Federalni inspektor za katastar.

Na zajedničkom sastanku su predstavljene aktivnosti i neke temeljne značajke realizacije Projekta registracije nekretnina, nakon čega su prisutni međusobno razgovarali i razmjenjivali međusobna iskustava kako o realizaciji navedenog projekta, tako i o realizaciji projekta Uređena zemlja koji se provodi u Republici Hrvatskoj, a sve u cilju pronalaženja zakonskih rješenja za stvaranje mogućnosti povećanja dinamike rada na predmetima koji se provode u okviru projekta Uređena zemlja.

Natrag