ODRŽANA ZAJEDNIČKA SJEDNICA NADLEŽNIH KOMISIJA ZA GRANICU BIH I CRNE GORE - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

ODRŽANA ZAJEDNIČKA SJEDNICA NADLEŽNIH KOMISIJA ZA GRANICU BIH I CRNE GORE

22.03.2019 18:48

Zajednička sjednica nadležnih komisija za granicu BiH i Crne Gore, s ciljem nastavka aktivnosti na sprovođenju Ugovora o granici između BiH i Crne Gore je održana 22. marta 2019. godine u Zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Na su sjednici razmatrana pitanja od značaja za dalje obilježavanje granice između BiH i Crne Gore. Vođeni su konstruktivni razgovori i postignuti dogovori u pogledu nastavka aktivnosti na obilježavanju državne granice između BiH i Crne Gore, a odnose se na usaglašen okvirni plan aktivnosti obilježavanja granice između Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Usaglašen je i zajednički prijedlog procedura u vezi određenih, mogućih prilagođavanja   granice između Bosne i Hercegovine i Crne Gore a sve u skladu sa zaključenim Ugovorom o granici između Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Sastanak je vođen u atmosferi uzajamnog uvažavanja i poštivanja članova dvaju komisija.

Natrag