Održana radionica u sklopu CILAP projekta na temu „Upravljanje projektima“ - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

Održana radionica u sklopu CILAP projekta na temu „Upravljanje projektima“

18.12.2019 20:58

Druga radionica na temu „Upravljanje projektima“ je održana u skladu sa planiranim aktivnostima CILAP projekta u Sarajevu od 16. do 18. decembra 2019. godine.

Radionicu je vodio stručnjak iz Lantmäteriet-a gosp. Kent Nilsson, viši tehnički savjetnik u odjeljenju za međunarodne usluge Lantmäteriet-a.

Na radionici su nastavljene aktivnosti na unapređenju znanja grupe stručnjaka iz Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske u vođenju složenih projekata u okviru uprava. Na radionici su učestvovale i dvije predstavnice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Radionica je imala za cilj pregled dobrog upravljanja projektima kroz dobru komunikaciju i planiranje aktivnosti a predstavnici obje uprave su na konkretnim i planiranim vježbama pokazali sposobnosti komunikacije, dobrog planiranja  i ujedno ih prilagođavali konkretnim potrebama svojih uprava.

Natrag